FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Mikä on tuotteidenne toimitusaika?


Tilauksen käsittely kestää 2-4 päivää ja toimitus 2-3 viikkoa.Toimitatteko maailmanlaajuisesti?


Kyllä me tiedämme. Toimitamme maailmanlaajuisesti.Mistä lähetämme tuotteesi?


Toimistomme sijaitsee Lavalissa, Ranskassa. Kansainvälinen varastomme sijaitsee Kiinassa.Annatteko tuotteesta seurantatietoja?


Kyllä, odota 3 päivää tilauksen jälkeen ja kysy meiltä sähköpostitse osoitteesta aide.nook.official@gmail.com.Mitä tapahtuu, jos tilauksestani puuttuu joitakin tuotteita?


Tuotteemme toimitetaan erikseen tilauksesi mukaan. Jos tilauksesi sisältää tuotteita kahdesta eri varastosta, toimituksia on kaksi. Loput tilauksesta saapuvat todennäköisesti pian.Olen saanut vahingoittuneen tuotteen. Mitä voin tehdä asialle?


Olemme pahoillamme siitä. Lähetä meille kuva kyseisestä vahingoittuneesta tuotteesta osoitteeseen aide.nook.official@gmail.com: sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle samanlaisen korvaavan tuotteen mahdollisimman pian.Missä olet?


Sijaitsemme Lavalissa, RanskassaEn ole vieläkään saanut tilaustani. Mikä kestää niin kauan?


Pahoittelemme viivästystä. Joskus kansainvälinen toimitus voi kestää odotettua kauemmin tulliselvityksen takia. Voit kuitenkin seurata tilaustasi ja nähdä, missä se on milloin tahansa. Jos tunnet edelleen tarvitsevasi apua pakettisi jäljittämisessä tai haluat tiedustella asiaa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen aide.nook.official@gmail.com.Onko teillä hyvityskäytäntöä?


Teemme parhaamme ratkaistaksemme kaikki ongelmat, joita asiakkaillamme saattaa olla verkkokaupan tuotteiden kanssa. Jos haluat silti saada hyvityksen tilauksestasi, voimme tietenkin suorittaa maksun, jos vaatimus tehdään 30 päivän kuluessa tilauspäivästä ja jos kyseinen tuote tai tuotteet eivät ole myynnissä. Jos haluat lisätietoja, lue lisää hyvityskäytännöistämme hyvityskäytäntöjen linkki