Yleiset myyntiehdot

YLEISET MYYNTI- JA KÄYTTÖEHDOT

----

KATSAUS

Tätä verkkosivustoa ylläpitää Nook. Tällä sivustolla termit "me", "meitä" ja "meidän" viittaavat Nookiin. Nook tarjoaa tämän verkkosivuston, mukaan lukien kaikki tällä sivustolla saatavilla olevat tiedot, työkalut ja palvelut, sinulle, käyttäjälle, edellyttäen, että hyväksyt kaikki tässä mainitut ehdot, edellytykset, käytännöt ja ilmoitukset.

Vierailemalla tällä sivustolla ja/tai ostamalla minkä tahansa tuotteemme, osallistut "Palveluumme" ja sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja ja edellytyksiä ("Käyttöehdot", "Ehdot"), mukaan lukien kaikki lisäehdot, -ehdot ja -käytännöt, joihin tässä viitataan ja/tai joihin on hyperlinkki. Näitä käyttöehtoja sovelletaan kaikkiin tämän sivuston käyttäjiin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttäjiin, jotka selaavat sivustoa, ovat myyjiä, asiakkaita, kauppiaita ja/tai sisällöntuottajia.

Lue nämä myynti- ja käyttöehdot huolellisesti, ennen kuin käytät verkkosivustoamme. Käymällä tai käyttämällä mitä tahansa tämän sivuston osaa hyväksyt, että nämä käyttöehdot sitovat sinua. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja ja edellytyksiä, et saa käyttää verkkosivustoa tai sen tarjoamia palveluja. Jos näitä käyttöehtoja pidetään tarjouksena, hyväksyminen rajoittuu nimenomaisesti näihin käyttöehtoihin.

Kaikki uudet ominaisuudet ja työkalut, jotka lisätään tähän kauppaan tulevaisuudessa, ovat myös näiden käyttöehtojen alaisia. Voit tarkastella käyttöehtojen uusinta versiota milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä myynti- ja käyttöehdoista julkaisemalla päivityksiä ja/tai muutoksia verkkosivustollamme. Sinun vastuullasi on tarkistaa tämä sivu säännöllisesti muutosten varalta. Jos jatkat verkkosivuston käyttöä tai pääsyä verkkosivustolle muutosten julkaisemisen jälkeen, hyväksyt kyseiset muutokset.

Shopify Inc. tarjoaa meille verkkokauppa-alustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme sinulle.


OSIO 1 - VERKKOKAUPPAMME KÄYTTÖEHDOT

Hyväksymällä nämä myynti- ja käyttöehdot vakuutat, että olet saavuttanut täysi-ikäisyyden asuinmaassasi, -valtiossasi tai -provinssissasi ja että olet antanut meille suostumuksesi siihen, että huollossasi olevat alaikäiset voivat käyttää tätä verkkosivustoa.

Et saa käyttää tuotteitamme mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen, etkä saa Palvelua käyttäessäsi rikkoa mitään lainkäyttöalueesi lakeja (mukaan lukien mutta ei rajoittuen tekijänoikeuslakeihin).

Et saa lähettää matoja, viruksia tai muuta tuhoavaa koodia.

Näiden käyttöehtojen rikkominen johtaa palvelujesi välittömään irtisanomiseen.


2 JAKSO - EHDOT JA EDELLYTYKSET

Pidätämme oikeuden evätä pääsyn palveluihin keneltä tahansa henkilöltä milloin tahansa mistä tahansa syystä.

Ymmärrät, että sisältösi (lukuun ottamatta luottokorttitietojasi) saatetaan siirtää salaamattomalla tavalla, ja tähän liittyy (a) siirtoja eri verkkojen välityksellä ja (b) muutoksia, joilla pyritään mukautumaan verkkojen tai laitteiden teknisten vaatimusten mukaisiksi. Luottokorttitiedot salataan aina verkon kautta tapahtuvan siirron aikana.

Sitoudut olemaan jäljentämättä, monistamatta, kopioimatta, myymättä, jälleenmyymästä tai hyödyntämättä mitään palvelun osaa tai palvelun käyttöä tai pääsyä palveluun tai yhteydenottoa verkkosivustolle, jonka kautta palvelu tarjotaan, ilman etukäteen annettua nimenomaista kirjallista lupaa.

Tässä sopimuksessa käytetyt otsikot on sisällytetty ohjeeksi, eivätkä ne rajoita tai vaikuta näihin ehtoihin.

3 ARTIKLA - TIETOJEN TARKKUUS, TÄYDELLISYYS JA AJANTASAISUUS

Emme ole vastuussa tällä sivustolla olevien tietojen tarkkuudesta, täydellisyydestä tai ajantasaisuudesta. Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu ainoastaan tiedotustarkoituksiin, eikä siihen pidä luottaa ainoana tietolähteenä päätöksiä tehtäessä ilman, että ensin tutustutaan tarkempiin, täydellisempiin ja ajantasaisempiin tietolähteisiin. Jos päätät luottaa tällä sivustolla esitettyyn sisältöön, teet sen omalla vastuullasi.

Tämä sivusto saattaa sisältää tiettyjä ennakkotietoja. Tällaiset aiemmat tiedot eivät ole luonteeltaan ajantasaisia, ja ne annetaan ainoastaan tiedoksi. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää sivustomme tietoja. Hyväksyt, että on sinun vastuullasi seurata sivustomme muutoksia.


4 ARTIKLA - PALVELU- JA HINTAMUUTOKSET

Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

Pidätämme oikeuden milloin tahansa muuttaa tai lopettaa Palvelun (tai minkä tahansa Palvelun osan tai sisällön) ilman ennakkoilmoitusta milloin tahansa.

Emme ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle palvelun hinnanmuutoksista, keskeyttämisestä tai lopettamisesta.


OSA 5 - TUOTTEET TAI PALVELUT (jos sellaisia on)

Tietyt tuotteet tai palvelut voivat olla saatavilla yksinomaan verkossa verkkosivustomme kautta. Näitä tuotteita tai palveluita voi olla saatavilla rajoitettu määrä, ja ne voidaan palauttaa tai vaihtaa vain palautusehtojemme mukaisesti.

Olemme tehneet parhaamme esittääksemme mahdollisimman selkeästi myymälässämme olevien tuotteiden värit ja kuvat. Emme voi taata, että tietokoneesi näyttö näyttää värit tarkasti.

Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia rajoittamaan tuotteidemme tai palveluidemme myyntiä mille tahansa henkilölle, maantieteelliselle alueelle tai lainkäyttöalueelle. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa minkä tahansa tarjoamamme tuotteen tai palvelun määrää. Kaikkia tuotekuvauksia ja tuotteiden hintoja voidaan muuttaa milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta oman harkintamme mukaan. Pidätämme oikeuden lopettaa minkä tahansa tuotteen tarjoamisen milloin tahansa. Kaikki tällä sivustolla tehdyt palvelu- tai tuotetarjoukset ovat mitättömiä siellä, missä se on laissa kielletty.

Emme takaa, että hankkimiesi tai ostamiesi tuotteiden, palveluiden, tietojen tai muiden tavaroiden laatu vastaa odotuksiasi tai että palvelussa olevat virheet korjataan.


KOHTA 6 - LASKUTUS- JA TILITIETOJEN OIKEELLISUUS

Pidätämme oikeuden kieltäytyä kaikista meille tekemistäsi tilauksista. Voimme oman harkintamme mukaan vähentää tai peruuttaa henkilö-, kotitalous- tai tilauskohtaisesti ostettuja määriä. Näihin rajoituksiin voivat kuulua tilaukset, jotka on tehty samalla asiakastilillä tai samalta luottokortilta ja/tai tilaukset, joissa käytetään samaa laskutus- ja/tai toimitusosoitetta. Jos muutamme tilausta tai peruutamme tilauksen, voimme yrittää ilmoittaa siitä ottamalla sinuun yhteyttä tilauksen tekemisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja/tai laskutusosoitteeseen/puhelinnumeroon. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilaukset, jotka oman arviomme mukaan saattavat vaikuttaa kauppiailta, jälleenmyyjiltä tai jakelijoilta peräisin olevilta.

Sitoudut antamaan ajantasaiset, täydelliset ja tarkat tilaus- ja tilitiedot kaikista kaupassamme tehdyistä tilauksista. Sitoudut päivittämään tilisi ja muut tietosi, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi, luottokorttisi numerot ja voimassaolopäivämäärät, jotta voimme suorittaa maksutapahtumat ja ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä.

Lisätietoja on palautusehdoissamme.


KOHTA 7 - VALINNAISET TYÖKALUT

Saatamme tarjota sinulle pääsyn kolmansien osapuolten työkaluihin, joihin meillä ei ole määräysvaltaa tai vaikutusvaltaa.

Hyväksyt ja hyväksyt, että tarjoamme pääsyn tällaisiin työkaluihin "sellaisena kuin se on" ja "sellaisena kuin se on saatavilla" ilman minkäänlaisia takuita, vakuutuksia tai ehtoja ja ilman minkäänlaista hyväksyntää. Meillä ei ole mitään oikeudellista vastuuta, joka johtuu tai liittyy tällaisten valinnaisten kolmannen osapuolen työkalujen käyttöön.

Jos käytät Sivustolla tarjottuja valinnaisia työkaluja, teet sen omalla vastuullasi ja harkintasi mukaan, ja sinun on tutustuttava niihin ehtoihin ja edellytyksiin, joilla kyseinen kolmas osapuoli tarjoaa tällaisia työkaluja.

Saatamme myös tulevaisuudessa tarjota sivustollamme uusia palveluja ja/tai ominaisuuksia (mukaan lukien uusia työkaluja ja resursseja). Näihin uusiin ominaisuuksiin ja palveluihin sovelletaan myös näitä käyttöehtoja.


KOHTA 8 - KOLMANSIEN OSAPUOLTEN LINKIT

Jotkin Palvelumme kautta saatavilla olevat sisällöt, tuotteet ja palvelut voivat sisältää kolmansien osapuolten materiaaleja.

Tällä sivustolla olevat kolmannen osapuolen linkit voivat ohjata sinut kolmansien osapuolten verkkosivustoille, jotka eivät ole sidoksissa meihin. Meidän ei tarvitse tarkistaa tai arvioida näiden sivustojen sisältöä tai tarkkuutta, emmekä takaa tai ota vastuuta mistään sisällöstä, verkkosivustosta, tuotteesta, palvelusta tai muusta kohteesta, joka on saatavilla tällaisilla kolmansien osapuolten sivustoilla tai niiden kautta.

Emme ole vastuussa mistään vahingoista tai haitoista, jotka liittyvät tavaroiden, palveluiden, resurssien, sisällön tai muiden tällaisten kolmansien osapuolten verkkosivustojen yhteydessä suoritettujen liiketoimien ostamiseen tai käyttöön. Tutustu huolellisesti kolmansien osapuolten käytäntöihin ja käytäntöihin ja varmista, että ymmärrät ne ennen kuin ryhdyt mihinkään liiketoimiin. Kolmannen osapuolen tuotteita koskevat valitukset, vaatimukset, huolenaiheet tai kysymykset on osoitettava kolmannelle osapuolelle.


9 ARTIKLA - KÄYTTÄJIEN KOMMENTIT, EHDOTUKSET JA MUUT ESITYKSET

Jos lähetät pyynnöstämme tiettyä sisältöä (esim. osallistuaksesi kilpailuihin) tai jos lähetät ilman pyyntöämme luovia ideoita, ehdotuksia, ehdotuksia, suunnitelmia tai muuta materiaalia verkossa, sähköpostitse, postitse tai muulla tavoin (yhteisesti "Kommentit"), annat meille rajoittamattoman oikeuden milloin tahansa muokata, kopioida, julkaista, levittää, kääntää ja käyttää muulla tavoin missä tahansa mediassa lähettämiäsi Kommentteja. Emme ole emmekä ole velvollisia (1) säilyttämään kommenttien luottamuksellisuutta, (2) maksamaan kenellekään korvausta annetuista kommenteista tai (3) vastaamaan kommentteihin.

Voimme seurata, muokata tai poistaa sisältöä, jota pidämme oman harkintamme mukaan laittomana, loukkaavana, uhkaavana, loukkaavana, kunnianloukkaavana, herjaavana, pornografisena, säädyttömänä tai muulla tavoin paheksuttavana tai joka loukkaa immateriaalioikeuksia tai näitä käyttöehtoja, mutta emme ole velvollisia siihen.

Sitoudut kirjoittamaan kommentteja, jotka eivät loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeudet, tavaramerkit, yksityisyyden suoja, henkilöllisyys tai muut henkilökohtaiset tai omistusoikeudet. Sitoudut myös siihen, että kommenttisi eivät sisällä lainvastaista, kunnianloukkaavaa, herjaavaa, loukkaavaa tai säädytöntä materiaalia eivätkä tietokoneviruksia tai muita haitallisia ohjelmistoja, jotka voisivat millään tavalla vaikuttaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston toimintaan. Et saa käyttää väärää sähköpostiosoitetta, teeskennellä olevasi joku, joka et ole, tai yrittää johtaa meitä ja/tai kolmansia osapuolia harhaan kommenttisi alkuperästä. Olet täysin vastuussa kaikista lähettämistäsi kommenteista ja niiden oikeellisuudesta. Emme ota vastuuta emmekä ota mitään vastuuta mistään julkaisemistasi kommenteista tai muiden kolmansien osapuolten julkaisemista kommenteista.


10 JAKSO - HENKILÖTIEDOT

Henkilökohtaisten tietojesi antamista myymälässämme säännellään tietosuojakäytännöllämme. Klikkaa tästä nähdäksesi tietosuojakäytäntömme.


11 JAKSO - VIRHEET, EPÄTARKKUUDET JA LAIMINLYÖNNIT

Sivustollamme tai Palvelussa saattaa ajoittain olla tietoja, jotka voivat sisältää painovirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hintoihin, kampanjoihin, tarjouksiin, tuotteiden toimituskuluihin, toimitusaikoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata virheitä, epätarkkuuksia ja puutteita sekä muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston tiedot ovat epätarkkoja, milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (myös sen jälkeen, kun olet tehnyt tilauksen).

Meillä ei ole velvollisuutta päivittää, muuttaa tai selventää mitään Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston tietoja, mukaan lukien mutta ei rajoittuen hintatietoihin, ellei laki sitä vaadi. Mitään Palvelussa tai siihen liittyvällä verkkosivustolla määriteltyä päivitys- tai päivityspäivää ei tule käyttää perusteena päätellä, että Palvelussa tai siihen liittyvällä verkkosivustolla olevia tietoja on muutettu tai päivitetty.


12 ARTIKLA - KIELLETYT KÄYTTÖTARKOITUKSET

Käyttöehdoissa esitettyjen kieltojen lisäksi sinua kielletään käyttämästä Sivustoa tai sen sisältöä seuraavasti (a) laittomiin tarkoituksiin; (b) muiden houkuttelemiseksi suorittamaan laittomia toimia tai osallistumaan laittomiin toimiin; (c) alueellisten asetusten tai kansainvälisten, liittovaltion, maakunnan tai osavaltion lakien, sääntöjen tai määräysten rikkomiseksi; (d) immateriaalioikeuksiemme tai kolmansien osapuolten immateriaalioikeuksien loukkaamiseksi tai rikkomiseksi; (e) ahdistella, pahoinpidellä, loukata, solvata, herjata, panetella, halventaa, pelotella tai syrjiä ketään sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisen alkuperän, rodun, iän, kansallisen alkuperän tai vammaisuuden perusteella; (f) antaa vääriä tai harhaanjohtavia tietoja; (g) ladata tai lähettää viruksia tai muunlaista haitallista koodia, joka vaarantaa tai voi vaarantaa Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän, riippumattoman tai Internet-sivuston toiminnallisuuden tai toiminnan; (h) kerätä tai jäljittää muiden henkilötietoja; (i) roskapostin, phishingin, kaappauksen, tietojen kiristämisen, verkon (tai minkä tahansa muun resurssin) selaamisen, tutkimisen tai skannaamisen; (j) säädyttömiin tai moraalittomiin tarkoituksiin; tai (k) palvelumme, minkä tahansa muun verkkosivuston tai Internetin turvatoimien häiritsemiseen tai kiertämiseen. Pidätämme oikeuden lopettaa Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston käytön kiellettyjen käyttötapojen rikkomisen vuoksi.


KOHTA 13 - TAKUUN POISSULKEMINEN JA VASTUUN RAJOITTAMINEN

Emme anna mitään takuuta tai vakuutusta siitä, että palvelumme käyttö on keskeytymätöntä, oikea-aikaista, turvallista tai virheetöntä.

Emme takaa, että Palvelun käytöstä saatavat tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia.

Hyväksyt, että voimme ajoittain lopettaa Palvelun toistaiseksi tai peruuttaa Palvelun milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta sinulle.

Hyväksyt nimenomaisesti, että Palvelun käyttäminen tai käyttämättömyys Palvelun käyttämiseen on omalla vastuullasi. Palvelu ja kaikki sinulle Palvelun kautta tarjotut tuotteet ja palvelut tarjotaan (ellei me nimenomaisesti toisin ilmoita) "sellaisena kuin se on" ja "sellaisena kuin se on saatavilla" -periaatteella käyttöösi ilman minkäänlaista nimenomaista tai epäsuoraa edustusta, takuuta tai ehtoa, mukaan lukien kaikki epäsuorat takuut kauppakelpoisuudesta tai kauppakelpoisesta laadusta, soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen, kestävyydestä, omistusoikeudesta ja siitä, ettei se ole loukkaus.

 sopimuksen, vahingonkorvausvelvollisuuden (mukaan lukien huolimattomuus), ankaran vastuun tai muunlaisen vastuun perusteella, joka aiheutuu Palvelusta saatavan palvelun tai tuotteen käytöstäsi, tai mistä tahansa muusta vaatimuksesta, joka liittyy millään tavalla Palvelun tai minkä tahansa tuotteen käyttöösi, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, virheet tai puutteet missä tahansa sisällössä, tai minkä tahansa menetyksen tai vahingon, joka on aiheutunut Palvelun tai minkä tahansa sisällön (tai tuotteen) käytöstä, joka on lähetetty, välitetty tai muutoin asetettu saataville Palvelun kautta, vaikka sinulle olisi ilmoitettu tällaisten vaateiden mahdollisuudesta. Koska jotkin valtiot tai lainkäyttöalueet eivät salli välillisiä tai satunnaisia vahinkoja koskevan vastuun poissulkemista tai rajoittamista, vastuumme rajoittuu lain sallimaan enimmäismäärään.14 JAKSO - VAHINGONKORVAUS

Sitoudut korvaamaan, puolustamaan ja pitämään Nookin, emoyhtiömme, tytäryhtiömme, tytäryhtiömme, yhteistyökumppanimme, toimihenkilömme, johtajamme, edustajamme, urakoitsijamme, lisenssinantajat, palveluntarjoajamme, alihankkijamme, tavarantoimittajamme, harjoittelijamme ja työntekijämme vahingoittumattomina kaikista kolmannen osapuolen esittämistä vaatimuksista tai vaatimuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot, jotka johtuvat näiden myynti- ja käyttöehtojen tai asiakirjojen rikkomuksesta, joihin niissä viitataan, tai siitä, että olet loukannut mitä tahansa lakia tai kolmannen osapuolen oikeuksia.


15 JAKSO - EROTETTAVUUS

Jos jokin näiden myynti- ja käyttöehtojen määräys katsotaan laittomaksi, mitättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseinen määräys on kuitenkin pantava täytäntöön lain sallimissa rajoissa, ja täytäntöönpanokelvoton osa katsotaan irrotetuksi näistä myynti- ja käyttöehdoista, mutta irrottaminen ei vaikuta jäljelle jäävien määräysten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.


16 ARTIKLA - IRTISANOMINEN

Osapuolten ennen irtisanomispäivää syntyneet velvoitteet ja vastuut säilyvät kaikilta osin tämän sopimuksen irtisanomisen jälkeenkin.

Nämä käyttöehdot ovat voimassa, ellet sinä tai ei sinä irtisano niitä. Voit irtisanoa nämä käyttöehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, että et enää halua käyttää palveluitamme, tai kun lopetat sivustomme käytön.

Jos päätämme oman harkintamme mukaan, että et ole onnistunut, tai jos epäilemme, että et ole pystynyt noudattamaan näiden myynti- ja käyttöehtojen ehtoja, voimme myös irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilmoittamatta siitä sinulle, ja olet edelleen vastuussa kaikista erääntyneistä summista irtisanomispäivään asti, ja/tai voimme evätä sinulta pääsyn palveluihimme (tai mihin tahansa niiden osaan).


17 JAKSO - SOPIMUKSEN KATTAVUUS

Se, että emme käytä tai pane täytäntöön mitään näiden käyttöehtojen oikeutta tai määräystä, ei merkitse luopumista kyseisestä oikeudesta tai määräyksestä.

Nämä käyttöehdot tai muut tällä sivustolla tai Palvelun yhteydessä julkaisemamme käytännöt tai toimintasäännöt muodostavat koko sopimuksen ja yhteisymmärryksen sinun ja meidän välillämme, ja ne ohjaavat Palvelun käyttöäsi, ja ne korvaavat kaikki aiemmat ja samanaikaiset yhteydenotot, ehdotukset ja sopimukset, olivatpa ne sitten suullisia tai kirjallisia, sinun ja meidän välillämme (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kaikki aiemmat versiot käyttöehdoista)

Näiden ehtojen tulkinnassa esiintyviä epäselvyyksiä ei saa tulkita niiden laatijan vahingoksi.


18 JAKSO - SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ

Näihin myynti- ja käyttöehtoihin ja kaikkiin erillisiin sopimuksiin, joiden kautta tarjoamme sinulle palveluita, sovelletaan ja niitä tulkitaan 14 rue jeanne jugan, Laval, R, 53000, Ranska, lainsäädännön mukaisesti.


KOHTA 19 - MYYNTI- JA KÄYTTÖEHTOJEN MUUTOKSET

Voit tutustua yleisten myynti- ja käyttöehtojen uusimpaan versioon milloin tahansa tällä sivulla.

Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä myynti- ja käyttöehdoista julkaisemalla päivityksiä ja muutoksia sivustollamme. Sinun vastuullasi on käydä sivustollamme säännöllisesti tarkistamassa muutokset. Jos jatkat sivustomme käyttöä tai pääsyä sen jälkeen, kun näihin myynti- ja käyttöehtoihin on tehty muutoksia, hyväksyt nämä muutokset.


20 ARTIKLA - YHTEYSTIEDOT

Myynti- ja käyttöehtoja koskevat kysymykset tulee lähettää meille osoitteeseen aide.nook.official@gmail.com.